Huurvoorwaarden

Levering: 

Contante betaling bij levering of vooraf via overschrijving op rek. BE10 1430 8051 0004.

Waarborg (50 €) dient "indien gevraagd door ons" bij reservatie betaald te worden op rek. BE10 1430 8051 0004.

Bij de levering en ophaling van het springkasteel vragen wij dat er een persoon aanwezig is  zodat alles vlot en naar uw wens verloopt.

Het springkasteel wordt door ons gratis geleverd en geplaatst binnen een straal van 20 km rond gistel. Buiten deze straal : 0,75 € /extra km.

 

Huurperiodes: 

Hieronder heb je een indicatie van de huurperiodes, uiteraard is dit samen en in functie van het evenement / feest te bespreken.

Dagverhuur: van s’morgens 9:00 tot s’avonds 21:00

Weekendverhuur:van zaterdagmorgen 9:00 tot Zondagavond 21:00

Midweekverhuur: van maandagmorgen 9:00  tot vrijdagavond 21:00

Week verhuur: van maandagmorgen 9:00 tot zondagavond 21:00

 

Stroomvoorziening en blaasinstallatie: Een standaard verlengkabel “in goede staat” dient aanwezig te zijn tot waar het springkasteel zal komen te staan. De elektrische aansluiting moet voorzien worden op een zekering van min. 16A/230V. De blaasinstallatie mag in geen enkel geval worden afgedekt. Ook bij regenweer blijft het springkasteel in opgeblazen toestand voor de hele huurperiode tot het wordt afgehaald. Enkel bij hevige rukwinden en storm mag het kasteel tijdelijke afgelaten worden. U dient ons hiervan telefonisch te verwittigen op volgende telefoonnummer 0478/633343. Indien het springkasteel overnacht zal de huurder de blaasinstallatie afkoppelen en veilig opbergen samen met het springkasteel zelf.

 

Plaatsing: De doorgang naar de locatie waar het gehuurde materiaal dient opgesteld te worden, moet breed genoeg zijn zodat het materiaal er door kan. (Min. 0,9m) Het springkasteel dient indien aanwezig steeds op gras of. zachte ondergrond geplaatst te worden. Indien niet mogelijk valt de verantwoordelijkheid en de permanente controle ten laste van de huurder daar op een harde ondergrond het springkasteel niet op een veilige manier verankerd kan worden. Eens het springkasteel geplaatst is het verboden te verplaatsen. Ophangen van warmte- of verlichtingsbronnen is verboden. Kleven van publiciteit is eveneens verboden.

 

Veilig gebruik: Schoenen, broeksriemen, puntige voorwerpen, dragen van brillen, eten, drinken, zijn niet toegelaten op het springkasteel dit om materiele en vooral lichamelijke schade te voorkomen. Te veel kinderen in het springkasteel kan voor onveilige situaties zorgen. Er mogen max.15 kinderen op het zelfde moment springen. Uiteraard is het springkasteel VERBODEN terrein voor volwassenen en huisdieren!!!

 

Bij defect: Bij defect dient u ons onmiddellijk te verwittigen, dit om tijdstip te kunnen vaststellen en dat op volgende telefoonnummer 0478/633343

 

Aansprakelijkheid: De verhuurder kan niet aansprakelijk gesteld worden voor gebeurlijke ongevallen. Het springkasteel wordt niet doorverhuurd of geldelijk uitgebaat. Dit kan slechts na ons akkoord. Betreden gebeurt steeds op eigen risico!

 

Annulatie: Bij annulatie wordt de waarborg niet terugbetaald als schadevergoeding voor de verbroken huurovereenkomst. Uitzondering bij aanhoudend slecht weer of een gegronde reden.

 

Algemeen: Bij plaatsing van bestelling verklaart de huurder zich akkoord met alle bepalingen van de voorwaarden


Springkastelen met mooi-weer-garantie:

De zon verhuren we niet, maar het springkasteel bij uw feest wel!

Ook wij willen dat uw feest een mooi feest wordt, daarom verhuren we onze springkastelen altijd met mooi-weer-garantie.

Hiermee kan u, als er aanhoudend slecht weer wordt voorspeld op de dag van reservatie en in samenspraak met ons, uw verhuring kostenloos annuleren.

De annulatie gebeurt in samenspraak met ons.

De annulatie gebeurt ten laatste 1 dag op voorhand.

Er moet sprake zijn van aanhoudend slecht weer.

-De mooi-weer-garantie geldt enkel als u 1 springkasteel voor 1 dag huurt.-

Huurt u voor meerdere dagen of meerdere springkastelen, dan geldt deze garantie niet.

Zo bent u gegarandeerd van een mooi feest met springkastelen in topvorm.


Bij Springkastelenvandekust.be huurt u uw springkasteel met mooi-weer-garantie..